Testen & meten

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch beschikt over verschillende test- en meetsystemen. Naast het ondersteunen van de gymnastische sport kan het lab met deze systemen onder andere materiaal testen, validatie mogelijkheden creëren, andere sporten ondersteunen en ondersteuning bieden aan het bedrijfsleven. Op deze pagina een aantal van onze test- en meetsystemen met bijhorende mogelijkheden.

Laserspeed systeem

Heb jij altijd al willen weten hoe hard jouw aanloop is? En of deze aansluit bij de gemiddelde aanloopsnelheden bij een specifieke sprong? Maak dan eens gebruik van ons laserspeed systeem!

 

 

Hardloopanalyse

Het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch heeft in samenwerking met het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gekeken naar het ontwikkelen van een hardloopanalyse rapport met behulp van het OptoGait meetsysteem.

 

 

Gymnastische producttesten

Het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch beschikt over een ‘valhamer’ waar gymnastische producttesten mee uitgevoerd kunnen worden. De Fédération Internationale de Gymnastique (FIG) stelt bepaalde voorwaarden aan producten voordat deze op (inter)nationale wedstrijden gebruikt mogen worden. Aan de hand van de valhamer kunnen deze voorwaarden worden getest.

 

 

Krachtmetingen

Bij het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch hebben we veel verschillende krachtmeters. De doeleinden van deze krachtmeters lopen erg uiteen.