Voorbeelden

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch heeft een uitbreidende meet- en testomgeving.  Hieronder wordt een kleine selectie van voorbeelden van inzet van deze meet- en testomgeving weergegeven. Mocht u benieuwd zijn naar onze expertise, neem gerust contact met ons op.

Workshops op locatie

Naast de diensten die wij aanbieden in de vorm van meetsystemen, verzorgen wij ook interactieve workshops over verschillende innovaties in de wereld van de gymnastische sporten.

 

 

XSENS 3D motion tracking system

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch maakt gebruik van het XSENS 3D motion tracking system. Met dit systeem kunnen bewegingen in 3D in kaart worden gebracht en worden geanalyseerd.

 

 

Testbatterij basketbal

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch beschikt over verschillende testbatterijen. Een daarvan is de (fysieke) testbatterij die wordt afgenomen bij de New Heroes Basketbal Academy. De fysieke testen worden tweemaal per jaar afgenomen in de teams U14, U16, U18 en U20.

 

 

Hardloopanalyse

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis biedt aan hardlopers de Runing REtraining Clinic (RREC) loopanalyse aan. Deze RREC loopanalyse bestaat uit een hardloopanalyse op een loopband waaraan een professioneel medisch gecertificeerd meetsysteem (OptoGait) van het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch is gekoppeld.

 

 

Voorste Kruisband Revalidatie met OptoGait

Een van de vele systemen waar het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch over beschikt is het OptoGait systeem. OptoGait is een multifunctioneel inzetbaar systeem dat kan worden ingezet voor het uitvoeren van loop-en spronganalyses. OptoGait maakt gebruik van een ontvangende en een zendende bar die beschikken over 96 verschillende LED-lampjes.