Voorbeelden

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch heeft een uitbreidende meet- en testomgeving.  Hieronder wordt een kleine selectie van voorbeelden van inzet van deze meet- en testomgeving weergegeven. Mocht u benieuwd zijn naar onze expertise, neem gerust contact met ons op.

Registreren Time Of Flight

Bij het Trampoline Springen is the Time Of Flight (TOF) in een sprong erg belangrijk. Hoe hoger de spring(st)er is, hoe meer tijd er gemaakt kan worden voor een bepaald element. Als je bedenkt dat sommige spring(st)ers wel 2 of 3 (dubbele) draaien maken in de lucht, kan zowel hoogte als timing de sprong “maken of breken”.

 

 

Testbatterij trampoline springen

Vanuit het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch zijn verschillende testbatterijen ontwikkeld. Een daarvan is de testbatterij voor het Trampoline Springen.

 

 

Jury ondersteuning Ringen

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch levert technologische jury ondersteuning op de ringen middels de Smart Rings. Mede hierdoor heeft het lab een nauwe samenwerking met de KNGU, de Europese gymnastiekbond (UEG) en de wereld gymnastiekbond (FIG). Deze jury ondersteuning is onder andere tijdens het EK Turnen in Montpellier toegepast.