E-mail: maurice@isldb.nl
Mobiel: 06 – 28351624

Maurice Aarts

Manager InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch

Maurice Aarts (1967) is opgeleid als bewegingswetenschapper aan de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam en als docent Lichamelijke Opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool. Maurice werkt tevens bij Fontys Sporthogeschool als hogeschooldocent Bewegingswetenschappen op het gebied van praktijkonderzoek, biomechanica, anatomie, pathologie en bewegingsanalyse.

E-mail: arno@isldb.nl
Mobiel: 06 – 14789442

Arno Pluk

Embedded Scientist

Arno (1984) is werkzaam als embedded scientist voor het ISLDB en heeft een achtergrond in de Technische Informatica (TU Eindhoven). Daarna voerde hij een PhD-traject Bewegingswetenschappen uit aan de KU Leuven rondom het onderwerp sensoren en sport. Arno is verder turntrainer voor Turnen Dames en tevens internationaal jurylid voor Heren Turnen (Categorie 2).

E-mail: stephanie@isldb.nl
Mobiel: 06 – 30110843

Stephanie van Cappellen

Data scientist

Stephanie (1993) is werkzaam als data-analist voor het ISLDB. Opgeleid als bewegingswetenschapper (VU Amsterdam) en bewegingstechnoloog (Haagse Hogeschool). Daarnaast is Stephanie trainster Turnen Dames bij O&O Zwijndrecht.

E-mail: nienke@isldb.nl
Mobiel: 06 – 20371008

Nienke Ekelenkamp

Data analist

Nienke (1992) is werkzaam als data-analist voor het ISLDB. Opgeleid als bewegingswetenschapper (VU Amsterdam) en psychomotorisch therapeut & bewegingsagoog (Hogeschool Windesheim Zwolle). Daarnaast is Nienke trainster Turnen Dames bij Gymsportvereniging Fysion Nijverdal en Avanti-Turnivo Bladel.