De ELIS Innovation Summit, voorheen het Sport Innovatie Congres, wordt vanwege de oplopende COVID-19 cijfers en de nieuwe maatregelen die onlangs kenbaar zijn gemaakt verplaatst. Hierdoor zal dit evenement niet plaatsvinden op 8 december 2021, maar op de nieuwe datum 20 april 2022. Locatie blijft onveranderd: de High Tech Campus in Eindhoven. Inloop kan vanaf 8.00 uur en het plenaire programma start om 9.00 uur met keynotes, kennissessies, innovaties en volop netwerkmogelijkheden met innovatieve oplossingen en technologische ontwikkelingen binnen de domeinen sport, public spaces en work.

Binnen de ELIS Innovation Hub werken het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen en organisaties uit de maatschappij en de sport samen voor een actieve en gezonde samenleving. Tijdens de summit komt dit netwerk bij elkaar om kennis te delen, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerking op te starten.

Bijdrage vanuit InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch

Het InnoSportLab ‘s-Hertogenboschis zal op deze dag ook vertegenwoordigd zijn en een bijdrage verzorgen in het tweede blok over innovaties rondom de belasting en belastbaarheid van (top)sporters in relatie tot blessurepreventie.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan digitaal via de website. Nadere informatie over de ELIS Innovation Summit is te vinden op de website van deze organisatie via deze link.

Foto credits: Sports & Technology / Sportinnovator.