Bezoek Stedelijk Gymnasium

Op donderdag 12 april 2018 kwam het Stedelijk Gymnasium ‘s-Hertogenbosch op bezoek bij het InnoSportLab. Het Stedelijk Gymnasium is ook vorig jaar al bij ons op bezoek geweest, waarbij ze het toeval hadden dat dezelfde dag het Nationaal Heren Team aan het trainen was in de heren turnhal. Helaas hadden ze dit jaar niet datzelfde geluk. Echter hebben zij wel een hele leuke ochtend mogen ervaren.

Om 09.15 uur werd er gestart met een presentatie over het InnoSportLab, hierdoor leerden de leerlingen het lab, de meetsystemen en alle activiteiten van het lab beter kennen. Na de presentatie werd er gestart met een drietal demonstraties, wetende een demonstratie over ons OptoGait systeem, een demonstratie over ons LaserSpeed systeem en een demonstratie over ons Xsens systeem. De leerlingen kregen de gelegenheid om alles te weten te komen over deze systemen en de systemen zelf te ervaren (want wie is er nu niet nieuwsgierig naar hoe hoog je kan springen?). Ook kwamen ze met goede ideeën om onze systemen ook buiten de gymnastische sport te gebruiken. De ochtend werd afgesloten met een rondleiding door “De Plek”, het gebouw waar het InnoSportLab gevestigd is. Hierdoor leerden de leerlingen ook een deel van de andere meetsystemen kennen die (dagelijks) in de praktijk worden gebruikt in onze sporthallen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in de ondersteuningsmogelijkheden van het InnoSportLab ’s-Hertogenbosch voor uw sport? Neem gerust contact met ons op.

ContactMaurice Aarts
E-mailinfo@isldb.nl